Overlijdensschade na een ongeval

Als bij een ongeval uw (huwelijks)partner, uw kind of een ander gezins- of familielid om het leven komt, staat voor u de wereld even stil. Dit ingrijpende, onverwachte verlies moet u zien te verwerken. Onder deze verdrietige en moeilijke omstandigheden wordt evengoed van u gevraagd de nodige zaken te regelen, op de eerste plaats alles voor de uitvaart. Was de overledene de kostwinner van uw gezin, dan komt op een gegeven moment ook het besef dat het overlijden van uw dierbare tevens financiële gevolgen voor u heeft.

Claims Settlement kan voor u nagaan of er mogelijkheden zijn om diverse schadeposten te verhalen op de aansprakelijke partij. U kunt dan denken aan schade door weggevallen inkomen, begrafenis- of crematiekosten en eventuele bijkomende kosten. Wanneer het om een ongeval in het buitenland gaat, kunnen wij ook nagaan of er smartengeld voor naaste familieleden geclaimd kan worden. Een aantal Europese landen erkent smartengeld namelijk als immateriële schadepost.

Als u dat wilt, staan wij u graag bij als uw belangenbehartiger door u deze zaak uit handen te nemen. Hebt u vragen, of wilt u eerst nader kennismaken, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij antwoorden altijd binnen 24 uur!
Wij bellen u terug:


  Wij zijn aangesloten bij de organisatie Register Letselschade

  Register Letselschade

  Heeft u nog vragen over de kosten? Wij geven graag advies.

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen