Claims Settlement

grensoverschrijdende letselschade experts

Claims Settlement is een volledig onafhankelijk bureau voor letselschade dat de belangen behartigt van slachtoffers van ongevallen in binnen- en buitenland. Letselschade veroorzaakt door toedoen of nalatigheid van een ander; in het verkeer, thuis, op het werk, tijdens sport en spel, kortom, letselschade in de breedste zin van het woord.

Als u letselschade hebt opgelopen, gaat terecht al uw aandacht, energie en tijd uit naar herstel. Niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal, zeker bij ernstig letsel na een ingrijpende gebeurtenis die u moet verwerken. Bij mogelijk blijvend letsel komen er ook ernstige vragen op u af in relatie tot de toekomst. Hoe moet het verder? In zo’n situatie is het belangrijk dat u er niet alleen voorstaat. Familie, vrienden en buren zijn van onschatbare waarde, evenals professionele hulp, zoals uw huisarts en behandelend specialisten. Maar ook een belangenbehartiger aan wie u met een gerust hart al het werk rondom de schadeclaim kunt overlaten.

Hoe eerder er gestart wordt met de afwikkeling van uw schade, hoe beter, niet op de laatste plaats omdat een adequate en daadkrachtige aanpak bijdraagt aan uw herstel. Dit vraagt dus om een bekwame rechtshulpverlener met oor en oog voor het slachtoffer, een integer letselschadebureau met kennis van zaken. Dat is Claims Settlement. Wij kunnen voor u nagaan of de ontstane schade te verhalen is, en zo ja, dan kunnen wij ook zorg dragen voor een professionele, rechtvaardige en zo vlot mogelijke afwikkeling van uw schadeclaim. Wij staan u graag bij.

mr. D.P. den Hollander

Even voorstellen

Claims settlement is een onafhankelijk letselschadebureau, gestart in 1998 door eigenaar mr. D.P. den Hollander. Hij is sinds september 2020 met zijn kantoor gevestigd aan de Maas in Rotterdam ( nabij voetbalstadion De Kuip ). Van hieruit werkt Claims Settlement voor cliënten in heel Nederland, slachtoffers van ongevallen in binnen- en buitenland. Wij behartigen uitsluitend de belangen van deze groep slachtoffers en verrichten dus geen werkzaamheden voor verzekeraars. Zo voorkomen we te allen tijde de ongewenste situatie dat we belangenbehartiger zouden zijn van zowel het slachtoffer als zijn wederpartij.

 • 1998

  Opgericht

  Mr. D.P. den Hollander start in Barsingerhorn het onafhankelijke letselschadebureau genaamd Claims Settlement. Vanuit dit gemoedelijke en mooie lintdorp in Noord-Holland werkt Claims Settlement voor cliënten in heel Nederland, slachtoffers van ongevallen in binnen- en buitenland.

 • 2002

  Marina den Hollander-Hoogeboom

  Marina den Hollander-Hoogeboom versterkt Claims Settlement door het verzorgen van onder meer de financiële en administratieve organisatie.

 • 2003

  Register-expert personenschade

  Dirk den Hollander staat als register-expert personenschade ingeschreven in het NIVRE-register.

 • 2020

  2020 Claims Settlement vestigt zijn kantoor op een nieuwe locatie in Rotterdam aan de Maas.

mr. D.P. den Hollander

Dirk den Hollander

“Ik heb rechten gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Na mijn afstuderen ben ik enkele jaren bij diverse verzekeraars werkzaam geweest en heb zowel schades in Nederland als in het buitenland behandeld. Dat ik over de grens wilde kijken, kwam door mijn belangstelling voor internationaal recht. Gaandeweg mijn loopbaan werd me duidelijk dat mijn belangstelling uit ging naar het verlenen van rechtshulp aan het slachtoffer. Daarom heb ik indertijd de overstap gemaakt naar ‘de andere kant’ en heb gewerkt als juridisch medewerker bij een rechtsbijstandverzekeraar. In deze functie heb ik de belangen behartigd van slachtoffers van ongevallen in binnen- en buitenland. Dit bleek een juiste stap en resulteerde aansluitend in de start van ons eigen bedrijf, Claims Settlement. Sinds januari 2003 sta ik als register-expert personenschade ingeschreven in het NIVRE-register.

Marina den Hollander-Hoogeboom

Marina den Hollander-Hoogeboom

“Sinds 2002 versterk ik Claims Settlement door het verzorgen van onder meer de financiële en administratieve organisatie. Dit doe ik met veel plezier. Net als mijn man sta ik graag aan de kant van het slachtoffer. Terwijl onze cliënten zich volledig richten op herstel en verwerking van wat hen is overkomen, verzorgen wij met aandacht en deskundigheid de verzekeringstechnische ‘rompslomp’. Zo heeft het slachtoffer een grote zorg minder, en mogen wij bijdragen aan een rechtvaardige afwikkeling en daarmee indirect aan een zo goed mogelijk herstel.”

Wij antwoorden altijd binnen 24 uur!
Wij bellen u terug:


  Wij zijn aangesloten bij de organisatie Register Letselschade

  Register Letselschade

  Heeft u vragen? Wij beantwoorden ze graag